Zaigrali smo: N.O.V.A. Legacy

  • od Ivan Tomić
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Tko ne voli pucačine? Ja znam provesti sate i sate za kompjuterom u igranju bilo online ili single player pucačinama. Nekako sam bio skeptičan što se tiče takvih igri na smartphoneu jer mi nekako nema smisla igrati igre bez miša, teško mi je zamisliti preciznost pomicanjem prsta po ekranu, no kada sam prvi puta zaigrao N.O.V.A igru bio sam ugodno iznenađen, i grafički i igrivošču.

Gameloft je valjda prvi koji je remasterizirao vlastitu igru. N.O.V.A Legacy remaster je original igre a u njemu su dodali nešto poboljšanu grafiku te glađe korisničko sučelje. Iznenađuje činjenica da za su cijelu igru sa odličnom grafikom upakirali u instalaciju od 20 (meni 25) megabajta.

Prvi izgled igre je vrlo sličan prethodnim verzijama, uvode vas u priču, te ubrzo nakon vas upoznaju sa osnovama kontrola, korištenjem i mijenjanjem oružja i interakcijom stacionarnog oružja. Igrate u ulozi Kal Wardina, umirovljenog N.O.V.A. veterana koji ponovno odlazi u pomoć kolonijalnim snagama. Uz pomoć Yelene, cilj mu je obraniti čovječanstvo od napada vanzemaljskih osvajača. Unutar misije imate objekte do kojih morate stići kako biste nastavili s akcijom te otkrili pravi razlog invazije. U igri možete mijenjati izgled junaka, unaprijediti oružje, isprobati razne načine igranja: single player, special ops te čak i multiplayer deathmatch. Sve u svemu igra nudi dobru igrivost te definitivno zagarantiranu zabavu. Kontrole su kao i u svakoj igri ovog žanra pomalo nezgrapne za preciznu kontrolu pa bi definitivno bilo bolje upotrijebiti neki gamepad za veći užitak igranja.

Igra je ekskluzivna za Android uređaje a Gameloft ne spominje nikakav odlazak na iOS platforme pa biste ju definitivno mogli isprobati već kad je igra u potpunosti besplatna.

Preuzmi: N.O.V.A. Legacy