Zaigrajte beskrajni fliper PinOut

  • od Edo Šanjta
  • 8 Mjesec prije
  • 0

Koliko ste i sami primijetili u svijetu Android igara popularne su “beskrajne” igre. Pionir beskrajnih igri popularni je Flappy Bird no danas postoje mnoge druge zanimljivije igre raznih tema uz odličnu pozadinsku glazbu. Igre su često minimalističkog stila  no nude beskrajnu zabavu.

Jedna od najnovijih je i PinOut. PinOut je beskrajni fliper u kojem za razliku od klasičnog ne možete izgubiti lopticu. Sve što radite je gurate lopticu na sljedeću ploču, gađate prolaze te odlazite na nove ploće. Igra je vrlo brza i ponuđena su najčešće 2 prolaza, a jedan od njih sadrži dodatne bodove (bonuse) s kojima produžujete vrijeme igranja. Igra naravno ima kraja, a kraj je onda kada izgubite vrijeme dodijeljeno za igranje. Stoga je vrlo bitno gađati te bonus prolaze. Već kasnije kada se malo odmaknete od početka imate još dodatnih bonus polja u kojima čak možete zaigrati mini igre te time još dodatno produžiti igru.

Minimalistički izgled, sve linije u neonskom stilu daju vrlo futuristički dojam. Prati ju prilagođena pozadinska glazba, sve u svemu odlično ukomponirana u igru. Kod besplatne verzije igre nažalost ne možete nastavljati dalje od check pointova, morate krenuti iznova. No ako uložite 1.78 dolara što i nije mnogo, igru nastavljate od tamo gdje ste stali.

Igru možete preuzeti klikom na link:google-play-store-logo-540

Ivan Tomić