Xiaomi Mi 6 otkrio dizajn dan prije predstavljanja!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Moram priznati da nisam očekivao ovakav dizajn od Xiaomia. I oni su se odlučili za uobičajeni iPhone stil, skroz me podsjeća na Honor ili možda čak na Huawei P10, a vas?

Predstavljanje ovog velikana je zakazano za 19. travanj, točnije sutra, a njegovi službeni renderi već su izašli na vidjelo. Već smo pisali o ovome uređaju, pa možemo ukratko reći njegove karakteristike. Cijena će mu biti oko 290 dolara, dolazit će s Android operativnim sustavom 7.1.1.

Dolazit će u dvije varijante s 4 i 6 GB radne memorije ovisno o modelu koji odaberete, dali je to onaj od 64 GB interne memorije ili pak 128 GB interne memorije. Ovaj uređaj ima specifičnu veličinu ekrana, svi zaokruže brojku veličine, ali Xiaomi se odlučio za 5.15 inčni zaslon Full HD rezolucije.

Na stražnjem dijelu smještena je dvostruka kamera od 12 megapiksela s dvostrukom LED bljeskalicom. Sada možemo i službeno reći gdje je Xiaomi na Mi 6 smjestio skener otiska prsta i touch home button. Nalazi se na prednjem dijelu i izgleda poput one tipke na P10 modelu iz Huaweija. Što kažete na ovaj uređaj i njegov dizajn? Dizajn već univerzalan i poznat kod većine uređaja.