Whatsapp kažnjava korisnike klijenata trećih strana

  • od Edo Šanjta
  • 2 Godina prije
  • 0

Početkom ove godine svanula je objava o činjenici da dosta korisnika Whatsappa koriste klijente trećih strana. Tim su korisnicima stoga zabranili korištenje servisa na 24 sata ako su primijetili nelojalno korištenje. Međutim, izgleda da su i postrožili svoje uvjete. Neki su se korisnici žalili i objavili da im je korištenje klijenta, pa čak i originalnog, zabranjeno doživotno. Očito je Whatsappu prekipilo od upozoravanja te su krenuli poduzimati drastične mjere. Kako se čini, korisnicima kojima je postavljena doživotna zabrana preostaje jedna opcija, promjena mobilnog broja, što se čini itekako neisplativo.

Ali postoji nada. OsmDroid koji stoji iza aplikacije Whatsapp+ radi na dodatku unutar aplikacije koja bi na neki način zaobišla zabrane.

U međuvremenu, bilo bi dobro da svi vi koji koristite ovaj popularan klijent za poruke, ukoliko već ne koristite original, razmislite o prijelazu na njega. Mislim da cijena od $ 0.99 za jednu godinu korištenja nije visoka, a mogli biste čak razmisliti i o prijevremenom prijelazu s besplatne verzije te s tim novcem dati potporu programerima.

LINK: Whatsapp

Ivan Tomić