Viber uvodi dvije nove funkcije

  • od Ivan Tomić
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Uskoro će korisnici Vibera dobiti dvije nove funkcije unutar aplikacije. Iako se ne čini kao nešto bitno funkcija će ipak olakšati korištenje.

Prva funkcija je vezana uz Youtube linkove koje šaljete. Od sada će korisnici verzije 6.8.2.18 kad zaprime link koji je netko poslao, moći pritiskom na video pregledati isječak unutar razgovora, znači nećete morati prelaziti u Youtube aplikaciju. Pritiskom na video otvoriti će se pop-up kojega ćete čak moći premjestiti po ekranu, moći ćete pogledati video u full screenu ili jednostavno zagasiti jednim klikom.

Druga funkcija koja će isto tako biti dodana u istoj verziji 6.8.2.18 je mogućnost pregleda kada je korisnik zadnji put bio u aplikaciji. Poput WhatsAppa sada ćemo ispod imena imati točan datum i vrijeme zadnje posjete. Iako se ta funkcija nekima nije dopadala, Viber ju nalazi funkcionalnom što pohvaljujem.

U navedenoj verziji dodano je nekoliko ispravaka aplikacije no kao i obično nije navedeno o čemu se radi. Nadogradnja je službeno započela te bi uskoro trebala biti svima dostupna putem Google Play trgovine. Svi nestrpljivi mogu preuzeti najnoviju verziju sa našeg izonahr drive-a.

Preuzmi: Viber

Preuzmi: Viber 6.8.2.18 (izona drive)