Viber dobio igre i 3D animacije

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Nakon što je Viber zadnjim ažuriranjem dobio javne grupne razgovore o različitim temama, trenutnim ažuriranjem stiglo je još podosta noviteta.

Viber više nije mjesto samo za dopisivanje.

Od aplikacije za slanje poruka putem interneta postao je mjesto gdje možete besplatno voditi audio, pa čak i video razgovore. Nakon smajlića, stigli su nam i stickeri, a s time i minimalistički dizajn.

Nadogradnjom koja je objavljena 15.12. Viber dobiva nešto potpuno novo: 3D animirane poruke i igre.

Neke od igri integrirane u Viber su: Viber Pop, Luck Casino i Viber Candy Mania, a  omogućeno je i igranje u paru s vašim kontaktima. Dostupne su i rang liste igrača te top ljestvice. Nažalost, ova opcija trenutno je dostupna samo za sljedeće države: Bjelorusija, Malezija, Ukrajina, Izrael i Singapur.

3D animacije vrlo su zabavne, a i pogodne posebno za ove blagdane. Animacije rade tako da odaberete jednog od popularnih likova, koje smo mogli vidjeti ranije na stickerima, te snimite glas i dodate pozadinu. Opcija je dostupna svima.

Osim ove dvije nove opcije, Viber je također svojoj trgovini povećao broj stickera za nekoliko novih.

Kao što smo već ranije u tekstu naveli, 3D je omogućen svima, ali igre ćete morati pričekati do početka 2015., godine kada se planira nadogradnja za sve države.

Edo Šanjta