Može i bolje: Stone Shooter [APK recenzija]

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Vrlo zanimljiva igra s jako iritantnim reklamama.

Da započnemo sa zanimljivom stranom: iako i nije ništa spektakularno, igra sama po sebi može odlično skratiti vrijeme. Igra nije tip igre koja da nudi napredovanje, već je jedna od onih u kojima možete zaigrati kratko vrijeme, a nastavljate je kao da ju palite prvog puta. Kao što sam naslov kaže – igrate “kamenčićima” (iako mi više sliče kuglicama, ali pustimo detalje). U igri imate mogućnost odabira položaja za početak igre. Igru igrate u potezima, odnosno prvi potez počinjete VI, dok drugi preuzima UI. Dobra strana je što ju možete igrati s prijateljima jer ima i versus opciju, što, po meni, igri dodaje veću dozu zanimljivosti i uzbuđenja. Cilj je izbaciti protivnika s igraće ploče nalik šahovskoj. Neke ploče su u potpunosti prazne, bez ikakvih prepreka, dok na nekima imate kamenčiće koji otežavaju ostvarivanje cilja. Možda je zbog tih kamenčića igra i dobila ime?!?

Glazbe nema, a zvukovi i nisu nešto, podsjećaju na zvukove udarca bičem; čuje se razbijanje kamena kada vas izbace ili vi nekog izbacite s ploče. Ako niste napravili potez, zvuk istjecanja vremena definitivno će vas zaintrigirati lošom kvalitetom.

Iritantni dio je kada se zbog neznamkojegrazloga želite vratiti na početni zaslon. Pritiskom na menu pale se reklame igrica – kada ih ugasite, ponovno vas vraća na izbornik. Ponovnim izborom pali se sljedeća reklama – postupak možete nastaviti u nedogled. Igra ima potencijala, ali taj dio me naveo da ju jednostavno – ugasim. Besplatna je, dakako, ali taj detalj me dovodi to paljenja Play trgovine i pronalaska alternative. Vjerujem da je to razlog osciliranja ocjena; iako ima 1700 odličnih ocjena, 700 jedinica kvari prosjek.
Dobra ideja, loša izvedba. Šteta.

Preuzmite na:

play

Ivan Tomić