Stigla nova i nešto bolja verzija LG G Flexa

  • od Edo Šanjta
  • 2 Godina prije
  • 0

Nova 2015. počela je prilično snažno s nizom noviteta. Tako je LG na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES-u u Las Vegasu predstavio novu verziju pametnog telefona – G Flex 2. Prvi G Flex prošle je godine zabilježio slabu popularnost među korisnicima, no možda ove godine bude bolje.

Veliki minus prvog G Flexa bio je veličina ekrana, koja je zaista prevelika od 6 inča – i to sa zakrivljenim zaslonom.

Novi G Flex 2 ima nešto manji 5.5-inčni ekran s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela i prvi je pametni telefon ove godine s najnovijom generacijom Snapdragon procesora 810. Sadrži 2 GB radne memorije i interne od 16 GB te 32 GB s mogućnošću proširenja uz microSD kartice. Dolazit će s instaliranom novom verzijom operativnog sustava Android 5.0 Lollipop.

lg-g-flex-2-060115

Na stražnjoj strani smještena je kamera od 13 megapiksela s dual Led bljeskalicom, a na prednjoj 2-megapikselna s mogućnošću aktivacije pokretom ruke udaljenosti do 1,5 metra, odlično za okidanje selfija. 🙂

Ispod stražnjeg poklopca krije se baterija kapaciteta od 3000 mAh. Ako se sjećate, prije nekoliko tjedana pisali smo o novoj verziji Bluetootha koji će imati mogućnost povezivanja na Wireless, a upravo Bluetooth koji se nalazi u G Flexu 2 imat će takvu mogućnost.

LG G Flex 2 u prodaju bi trebao krenuti ovaj mjesec i to u Južnoj Koreji, a zatim i u ostatku svijeta.

More-compact-and-flexible-design

Edo Šanjta