Stigao nam je Evolveo Strongphone G4! Vrhunska zaštita uz elegantan dizajn!

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Zahvaljujući Mobis Electronicu stigao nam je novi Strongphone G4 od kompanije Evolveo, odličan uređaj s vrhunskom zaštitom od vode i prašine i elegantnim dizajnom. Možda ste bili skeptični prema ovakvim uređajima jer su uvijek ružni, glomazni i ne praktični za džepove, ali s ovim uređajem se sve mijenja. U stvari mogu reći da ima klasičan dizajn kao svi drugi pametni telefoni, blagi rubovi, zaobljeni, bez oštrih dijelova. Uz njega se dobiju dodatni dijelovi za maskicu tako da može biti u potpunosti crn bez sivih rubova, o tome ću nešto više reći u recenziji.

Da vas prije recenzije kratko uvedem o čemu se ovdje radi. Uređaj dijagonale ekrana 5 inča s HD rezolucijom i Gorilla Glass zaštitom. Otporan je na vodu, dakle ima certifikat IP68, osim toga otporan je na udarce i prašinu. Pokreče ga 64bitni procesor s četiri jezgre Cortex A53. Ima 3 GB radne memorije što mu daje fluidan i brz rad u operativom sustavu, interna memorija iznosi od 32 GB što je i više nego dovoljno. Što se tiče kamera ne može se pretjerano pohvaliti, stražnja od 8 megapiksela, dok je prednja od 2.

Baterija je jedna velika pozitiva, od 3000 mAh, a na uređaju je instaliran operativni sustav Android 6.0 Marshmallow, nisam uspio pronaći da li ide na 7.0, budem pronjuškao do recenzije. 🙂