Stigao još jedan nastavak Angry Birdsa – Transformers

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Tko bi pomislio da će Rovio učiniti nastavke Angry Birdsa toliko zanimljivima? Popularni ratovi robota jučer su se preselili na pametne uređaje u obliku AUTOBIRDS-a.

unnamed

Možda ćete samo slegnuti ramenima na novi akcijski paket, 3D pucačinu, no igra je zaista zanimljiva. Kako je Rovio objavio: naći ćemo crvenog u ulozi Optimus Primea, žutog u ulozi Bumblebeea, bit će opremljeni laserima i pretvarat će se u automobile. Napadnuti otok ne mogu spasiti sami, već moraju udružiti snage sa svojim rivalima DECEPTIHOGS-ima.

U igri skupljate heroje, one dobre i zločeste, s novim moćima. Uništavate, ali ne praćkama već novom artiljerijom, pretvarate se u aute, kamione, avione….. plus koristite razne opcije za nadogradnju likova.

Prvo oduševljenje dogodilo mi se na samom početku uvodnog videa. Razumjet će o čemu govorim oni koji su kao klinci gledali prve Transformers crtane filmove, u 80-im godinama. I u samoj igri pratit će vas glazba iz tog razdoblja.
U igri trčite putem, kao u svakoj platformskoj avanturi, a najzanimljiviji dio čini to što dok trčite pucate u prepreke i time rušite građevine što rezultira uništavanjem svinja. Da bi vam se put otežao, nailazit ćete na zlikovce koji pucaju po vama i na objekte koji se po vama ruše. Da vam sada ne “spojlam” cijelu igru, isprobajte ju sami.  Zabava je zagarantirana.

Pogledajte neke slike sa zaslona te ripani video s VHS-a!!!

Preuzmite na:

play

appstore1

Ivan Tomić