Sponzorirani video: Prijavite se i ostvarite poslovnu suradnju s Hrvatskim i Deutsche Telekomom

  • od Edo Šanjta
  • 2 Godina prije
  • 0

Deutsche Telekom Grupe i Hrvatski telekom zajedno s još osam zemalja započinju s natječajem pod nazivom “Zid poslovnog uspjeha” (Business Wall of Fame). Natječaj je dostupan za male i velike poduzetnike te programere s inovativnim rješenjima za Internet stvari (Internet of Things/IoT) kojima bi mogli poboljšati svoje poslovanje. Internet of Things su rješenja temeljena na tehnologiji u oblaku koja se mogu koristiti unutar automobila, kuća, zgrada, pogona, kućanskih aparata i tako dalje, za olakšavanje svakodnevnog rada.

Natječaj je započeo 20. travnja i dostupan je u čak osam zemalja, a to su Austrija, Hrvatska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Makedonija, Rumunjska i Slovačka.

Nagrade koje očekuju sudionike su: prva nagrada za hrvatsko IoT rješenje ostvaruje partnersku suradnju s Hrvatskim Telekomom i više od 100 000 poslovnih klijenata te osvaja oglašavačku kampanju u vrijednosti od 230 000 kuna. Drugoizabrano najbolje međunarodno IoT rješenje plasirat će se na tržišta svih osam zemalja sudionica natječaja kao partner tvrtke Deutsche Telekom.

Osim sudionika u natječaju, nagrade mogu osvojiti i glasači. Ostavite podatke na stranicama Wall of Businessa, glasajte za najbolju ideju i osvojite Samsung Galaxy S5, HTC M9,HTC Desire 620 ili 6 mjeseci besplatnog korištenja usluge Microsoft Office 365!

k

Kako mogu sudjelovati?

1. Ispunite prijavu
Opišite u jednoj rečenici kako vaše rješenje može pomoći tvrtkama i učitajte videoisječak u trajanju od 30 sekundi.

2. Čestitke!
Vaši poslovni klijenti sada mogu glasati. Ne zaboravite podijeliti svoje rješenje s prijateljima i poslovnim partnerima kako bi ono dobilo što veći broj glasova.

3. Pripremite se za finale
Ako vaše rješenje uđe među 15 aplikacija s najvećim brojem glasova, ulazite u finale. Stručni žiri će potom odabrati pobjednika.

Prijave na natječaj završavaju 25. svibnja, dok će pobjednici biti objavljeni 7. srpnja. Posjetite mrežnu stranicu Wall of Business za više detalja.

Članak pod pokroviteljstvom Telekoma