SCHUKO USB, zidna utičnica s integriranim USB konektorom

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Može li punjenje naših gadgeta biti jednostavnije? Naravno da da. Kao što i sami znate, naše živote sve više i više okupiraju razni tableti, pametni mobiteli, pametni satovi, MP3 playeri, iPodovi i ostale tehnikalije, a sve te stvarčice treba nekako i napuniti.

Kako više ne biste morali misliti o svome punjaču i naguravati se s ukućanima tko će prije doći do utičnice, zamijenite ih novom Schuko USB zidnom utičnicom. Schuko USB utičnica je zidna utičnica s ugrađenim utorom za USB kako biste putem nje mogli direktno puniti svoje gadgete.

Utičnica je vrlo štedljiva i stvara potrošnju manju od 0.1 W kada niti jedan uređaj nije spojen na napajanje. Odlična stvar je to što uređaji mogu istovremeno biti spojeni preko USB konektora i preko same klasične utičnice. Kompatibilna je sa svim vrstama uređaja.

Pronađite ih na ABB Hrvatska ili na Busch-Jaeger! Na internetu ih ima još mnogo, kao recimo na ebayu, ali navedene karakteristike štednje i mogućnosti  koje smo naveli odnose se isključivo na one iz navedenih linkova. Uživajte u punjenju! 🙂

pl-futurelinear-p01-sd-usb

Edo Šanjta