Samsung sprema Galaxy S8 Active s baterijom od 4000 mAh!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Već dugo od Samsunga nismo vidjeli dodatnu seriju Active koja je poznata po svojem neuništivom i otpornom dizajnu, uređaj namijenjen korisnicima koji su često izloženi teškim vremenskim neprilikama ili rade prljave poslove.

Kako već dugo nije bilo Active verzije Samsung je odlučio pripremiti S8 Active model koji bi trebao imati ekran od 5.8 inča s rezolucijom 1440 x 2960 piksela s 568 piksela po inču. Radilo bi se o uređaju koji bi trebao biti otporan na sol, vlagu, vodu, kišu, vibracije snažne udarce i slično. Štitio bi ga Gorilla Glass 5.

Što se tiče onoga ispod poklopca tu bi se trebalo raditi o vrlo snažnoj bateriji od 4000 mAh te od 4 GB radne memorije sa 64 GB interne memorije. Procesor bi trebao biti najnoviji Snapdragon 835 s osam jezgri. Stražnji dio uređaja bi trebao imati jednu kameru od 12 megapiksela s otvorom blende f/1.7, a prednji dio od 8 megapiksela.

Cijena niti dizajn ovog uređaja još nisu niti na vidiku, ali zna se kako bi trebao dolaziti u kamuflažno zelenoj, titanijum sivoj i zlatnoj boji. 🙂