Šaljite fajlove i do 10 GB u jednom potezu

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Oduvijek me iritiralo kad sam trebao slati datoteke, najčešće slike, putem maila. Paziti da veličina ne bude veća od 15 megabajta bilo je grozno, a kada bih slučajno tu dopuštenu veličinu prešao, trebalo je slati i po nekoliko mailova. Onda se na hrvatskim portalima pojavila usluga imenom Jumbomail, koja mi se zaista činila revolucionarnom kako je nudila opciju slanja većih datoteka. Međutim u sadašnje vrijeme nude se razne aplikacije za dijeljenje datoteka većih formata. Dropbox, Box, OneDrive te Googleov Drive neke su od aplikacija u nizu, a posao obavljaju na sasvim zadovoljavajućoj razini.

1920x1080_wetransfer-

Ipak, ono o čemu govorim u ovom članku je aplikacija WeTransfer.
Servis je aktivan od 2009. godine i danas nudi aplikaciju za pametne telefone. Iako radi iste stvari kao i većina ostalih, razlikuje se po tome što od vas ne zahtijeva registraciju, što će mnoge jako usrećiti. Sve što trebate napraviti je unijeti svoju mail-adresu, mail-adresu primaoca te eventualno poruku koja će pratiti slike ili videodatoteke u veličini do 10 gigabajta. Kao što sam već napomenuo, registracija nije potrebna, ali ako biste željeli imati uvid u sve što ste poslali, morat ćete se prebaciti na verziju Plus, koja košta 120 dolara godišnje.

Postoje mnoge funkcije, a jedna od zanimljivijih definitivno će vam uštedjeti data-promet: jednostavno pauzirajte slanje te nastavite kad vam najviše odgovara.
Zauzima samo 5,3 megabajta – savršeno.

Kao što je slučaj i s ostalim servisima, nisam ni očekivao da će ovaj biti posve besplatan, ali će vam i besplatna varijanta definitivno dobro doći.

Preuzmite na:

play

 

 

 

Cijena: besplatno
Podržava: 4.0.3 +
Veličina: 5,3 MB
Trenutačna verzija: 1.0.20

Ivan Tomić