Predivan petominutni trailer za novu World of Warcraft ekspanziju

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Prošlo je već skoro 10 godina otkako je Blizzard prvi put pokrenuo najpopularniju MMORPG-igru na svijetu: World of Warcraft. Točno 10 godina bit će u studenom ove godine, kada je i prvi put predstavljena igra prije toliko godina.

Dosada je Blizzard ukupno za ovu igru izbacio četiri ekspanzije: The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm i Mists of Pandaria. Sve ljubitelje WoW-a razveselit će vijest o datumu izlaska najnovije, pete ekspanzije: Warlords of Draenor, koja će naše male monitore ugledati 13. studenoga, najavljeno je na ovogodišnjem Gamescomu.

Osim datuma izlaska Blizzard nas je na Gamescomu ugodno iznenadio cinematic trailerom za novu ekspanziju od čak pet minuta, a u kojem gledamo dva glavna lika nove ekspanzije warlocka Gul Dana te orka Garrosha Hellscreama.

Igra prelazi na jedan viši nivo novom ekspanzijom i nikako da završi, jer za nju uvijek postoji nastavak priče. WoW je dosta opao u broju aktivnih igrača, na čak 6 milijuna, ali ni to ne sprječava Blizzard da nastavlja sa širenjem igre.

Pogledajte trailer:

Edo Šanjta