Ovo je LG G6 i njegove specifikacije!

  • od Edo Šanjta
  • 5 Mjesec prije
  • 0

LG G6 specifikacije i detalji sve su veći, a na internetu je osvanula i prva fotografija koja navodno pokazuje novi G6. Prema fotografiji uređaj bi trebao izgledati vrrrlo atraktivno s jako tankim rubom i jedan mali detalj koji sam primijetio, ekran s blago zaobljenim rubovima mogao bi donijeti novi pogled na zaslone.

Prema neslužbenim informacijama koje doznajemo i koje prenosi portal The Verge. LG G6 trebao bi imati novu dimenziju zaslona najveću do sad i to 5.7 inčni zaslon QHD rezolucije s tankim okvirom. Trebao bi ga pokretati novi Snapdragon 835 procesor sa 6 GB radne memorije te dvije verzije interne od 64 i 128 GB. Spominje se vodootpornost uređaja te kako će dolaziti s 3.5 mm audio ulazom koji se danas počeo pomalo izbacivati. Uređaj će biti kako pišu napravljen od metala i stakla s Gorilla Glass 5 zaštitom stakla.

Tu se još šuška i o dvostrukim 16 megapikselnim kamerama na poleđini telefona, a na prednjoj strani bi trebao imati jednu 12 megapikselnu. Uređaj bi trebao dolaziti s Androidom 7.0. Sve detalje i službeno predstavljanje moramo čekati na MWC konferenciji u Barceloni.