Ovo bi mogao biti Galaxy Note 8? Ipak mrvicu drugačiji dizajn nego do sada

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Svakoga dana nam pristižu nove vijesti oko Note 8 modela. Do sada smo vidjeli mnoge rendere vezano za ovaj model, ali trenutno internetom kruži ovaj render za koji govore da bi mogao biti u potpunosti točan, ali ako je to stvarno onda se Samsung malo više poigrao oko ovog modela i promijenio izgled samog uređaja, nešto mrvicu drugačiji dizajn od S8 i S7 modela koji su vrlo slični.

Što se tiče specifikacija ovog velikana, svašta se pričalo. Ono što mi trenutno znamo je ekran od 5.7 inča rezolucije 4K, odnosno 3840 x 2160 piksela te 773 piksela po inču. Radi se o modelu koji će dolaziti s Androidom 7.1, a ispod poklopca se kriju dvije varijante sa 64 GB interne i 6 GB radne memorije te 128 GB interne i 8 GB radne memorije. Još nije poznato koji procesori će se unutra nalaziti, da li bi trebali biti oni koji su u S8 + modelu ili ne.

Stražnja kamera dvostruka od 12 megapiksela s otvorom blende čak f/1.6, optičkom stabilizacijom slike i dvostrukom LED bljeskalicom. Baterija za ovaj model još nije poznata, šuška se da će biti preko 4000 mAh.