Odlična prodaja Huawei P9 Lite i P9 modela u 2016. godini!

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

2016. godina pokazala se odličnom u razvoju kompanije Huawei, može se reći da je to godina u kojoj je Huawei dobio povjerenje korisnika i u kojoj je započeo svoj pravi put. Naime, u prošloj godini njihovi najprodavaniji uređaj bio je Huawei P9 lite i smatran je odličnim uređajem za dobiveno i uloženo.

Cijena Huawei P9 Lite u nekim trgovinama trenutno je oko 1699 kuna, u 2016. godini prodan je gotovo u 26 milijuna primjeraka diljem svijeta. Brojka za Huawei P9 nešto je manja, jer se radi ipak o uređaju koji trenutno drži cijenu od 3999 kuna. Huawei P9 prodan je u čak 10 milijuna primjeraka. Ovo su odlične brojke za kompaniju koja je stigla direktno iz Kine, može se reći i prva kineska kompanija koja se uspjela probiti u svijetu mobitela, a da o njima ne misle korisnici kao o čistim Kinezima koji ništa ne valjaju. Slažete li se?

Uz ova dva modela, odličnu prodaju imao je Honor 8 i Mate 8. Ova godina bit će još bogatija, odmah početkom dobili smo Huawei P10, P10 Lite i Plus koji će sigurno nadmašiti njihove prethodnike. 🙂