Od danas je dostupan Facebook Messenger Lite!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Facebook je lakšu verziju svoje aplikacije izbacio već odavno i pokazala se vrlo dobrom za korisnike koji imaju nešto slabije mobilne uređaje ili su ograničeni mobilnim internetom. Isto tako odlučeno je kako će sada izbaciti i Lite verziju njihove aplikacije za dopisivanje Messenger.

Aplikacije Lite moguće je prepoznati tako što imaju obrnutu boju ikona. Bijele su s plavim logotipom dok su one pune verzije plave boje s bijelim logotipom, a to možete vidjeti i na linku ispod.

Messenger Lite napravljen je dosta šturo i samo s osnovnim stvarima za dopisivanje. Dovedena je na minimum performansi i bez dodatnih mogućnosti poput dodavanja efekata iz kamere, posebnih dodataka koje je moguće preuzeti unutar njihove trgovine i slično. Čak je i uklonjena mogućnost dodavanja malenih oblačića vaših prijatelja koje možete premještati po ekranu. Mogu reći da je možda čak i bolji ako vam treba samo za dopisivanje bez silnih dodataka.

Lite je vrlo pregledna i lagana aplikacija sa svega par megabajta i moguće ju je preuzeti od danas u 150 zemalja diljem svijeta.

Messenger Lite
Messenger Lite
Developer: Facebook
Price: Free