Objavljeni 3D video renderi za Moto C i Moto C Plus!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Prije nekoliko tjedana na internetu su bile objavljene slike ova dva malca, a sad imamo i 3D video rendere u 360 stupnjeva gdje ih možemo vidjeti sa svih strana kako bi oni trebali izgledati. Ova dva modela su jeftiniji uređaji iz Motoroline serije uređaja i za najniži cjenovni rang.

Moto C

Moto C model je uređaj s IPS LCD zaslonom dijagonale 5.0 inča, njegova rezolucija nije nešto bajna, ima 480 x 854 piksela sa 196 piksela po inču. Pokretat će se na Android operativnom sustavu Nougat 7.0. Ispod poklopca je MediaTek procesor u dvije verzije, jedna verzija dolazit će s 3G mrežom i četverojezgrenim procesorom na brzini radnog takta 1.3 GHz, dok će drugi biti LTE, također s četverojezgrenim procesorom na brzini radnog takta 1.1 GHz

Također osim procesora razlikovat će se u internoj memoriji. Model od 8 GB interne i 1 GB radne memorije dolazi s 3G mrežom, dok 16 GB model s 1 GB radne memorije dolazi s LTE mrežom.

Stražnja kamera na ovom uređaju bit će dvostruka s 5 megapiksela dok je prednja od 2. Baterija koja će sve ovo trpjeti je kapaciteta 2350 mAh. Dolazi će u crnoj, bijeloj, zlatnoj i crvenoj boji.

Moto C Plus

Ovaj model imat će istu veličinu ekrana kao i Moto C s tim da ovaj dolazi u ipak nešto malo boljoj rezoluciji Full HD s većom gustoćom piksela po inču od 294 DPI. Također bit će s Android 7.0 operativnim sustavom.

Ispod poklopca identičan MediaTek procesor s četiri jezgre na brzini radnog takta 1.3 GHz. Dolazit će jedan model od 16 GB interne memorije s 1 ili 2 GB radne memorije ovisno od cijene. Stražnji dio uređaja pokrit će jedna kamera od 8 megapiksela, a prednji dio uređaja 2 megapikselna kamera. Baterija je jedan veliki plus na ovom uređaju od 4000 mAh, a uz ovakve karakteristike ovo bi moglo trajati danima.