Objavljena prva fotografija HTC-a U!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Na internetu je osvanula prva realna fotografija HTC U modela i onako kako bi on zapravo trebao izgledati. Radi se o staklenom dizajnu s prednje i stražnje strane s metalnim rubovima. Prednji dio uređaja ima home tipku koja podsjeća kao ona ma Huawei P10 modelu.

Bočni dijelovi uređaja kako se spominje napravljeni su od metala i sadržavat će senzore pritiska i slične senzore uz kojih ćemo imati mogućnost pritiskanjem uređaja fotografirati i raditi slične stvari.

Ovaj model trebao bi imati ekran dijagonale 5.5 inča s rezolucijom 1440 x 2560 piksela i gustoćom piksela od 534 piksela po inču. Spominje se zaštita Gorilla Glass 4 te da bi trebao dolaziti s novim Android operativnim sustavom 7.0. Ispod poklopca trebao bi se sakriti Qualcommov Snapdragon 835 procesor s osam jezgri i brzinama radnog takta od 4×2,45 GHz i 4×1,9 GHz.

Trebao bi dolaziti u dvije verzije sa 64 GB interne memorije i 4 GB radne te 128 GB interne i 6 GB radne memorije.

Kapacitet baterije nažalost nije poznat, još jedina informacija koja je poznata je kamera stražnja i prednja. Stražnja kamera od 12 megapiksela s otvorom blende of f/1.8, optička stabilizacija slike, laserski autofokus, dvostruka LED bljeskalica. Prednji dio uređaja imat će 16 megapikselnu kameru.