Objavljena prva fotografija Galaxya Note 8

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Prije nekoliko dana pisali smo o prvim specifikacijama koje su poznate oko nadolazećeg Note 8 modela. Samsung se očito odlučio preskočiti Note 7 radi blamaže koju su imali s baterijama i to bi dosta utjecalo na njihov marketing. Sada imamo i prvu fotografiju objavljenu na internetu o Galaxyu Note 8. Prema ovoj fotografiji možemo vidjeti da izgleda identično kao Galaxy S8 i S8 Plus modeli s tim da je ovdje jedan detalj dodan, a to je naravno olovka koja je već prepoznatljiva na Note modelima.

Da malo ponovimo što se tiče specifikacija. Kako dojavljuju izvori novi Note 8 trebao bi biti s ekranom dijagonale 5.7 inča i nevjerojatno dobrom rezolucijom od 3840 x 2160 piksela sa 773 piksela po inču. Naravno to je Super AMOLED zaslon i sa zaštitom Gorilla Glass 5.

Spominje se kako bi trebao dolaziti u dvije verzije sa 64 GB interne memorije i 6 GB radne te sa 128 GB interne i 8 GB radne memorije, pravi stroj.

Ono što me je iznenadilo, a to je vijest o kameri gdje se spominje kamera od 12 megapiksela s otvorom blende od čak f/1.6, optičkom stabilizacijom, dvostrukom LED bljeskalicom, Dual Pixel tehnologijom. Naravno trebao bi snimati u 4K i u Full HD rezoluciji. Prednja kamera od 8 megapiksela također s otvorom blende od f/1.6.