Novi sat za pravi trening, Huawei Fit

  • od Edo Šanjta
  • 8 Mjesec prije
  • 0

Huawei nam je danas pripremio pregršt novosti oko novog Huawei Mate 9 modela, ali stiglo je i još nešto za ljubitelje malenih ručnih gadgeta, a to je pametni sat Huawei Fit za sve one koji vole svoje slobodno vrijeme provoditi u održavanju zdravog tijela.

Huawei Fit pametni je sat prilagođen za korisnike koji treniraju i bave se sportom. Napravljen je od aluminija, ekran je okrugli 1.02 inča s rezolucijom od 208×208 piksela. Sadrži bateriju od 80 mAh te monokromatski zaslon koji ne zahtijeva jaču bateriju od ove, a može se koristiti do 6 dana normalnog korištenja. U sebi ima ugrađen senzor za otkucaj srca, žiroskop, akcelerometar.

Testiramo novi Huawei Honor 8

Putem Huaweia Fit možete pratiti otkucaj vašeg srca, prijeđene korake, potrošene kalorije, pratiti kako spavate i slično. Uređaj se može povezati s pametnim telefonom te na njemu možete točno bilježiti i pratiti vaše aktivnosti.

Ono po čemu se ovaj pametni sat razlikuje od ostalih pametnih satova za trening jest to što ima par mogućnosti koje ga povezuju još više s vašim telefonom. Pošto sadrži ekran osjetljiv na dodir omogućava vam primanje notifikacija za SMS, pozive ili određene aplikacije te putem njega, da mobitel pritom ne palite, možete pogledati tko vam je poslao poruku. Još jedna stvar koja je odlična je i vibracija samog uređaja koja vas budi, a da pritom ne ometa ostale koji spavaju od vas već vas vibracijom nastoji probuditi.

Uređaj dolazi u tri boje, crna, plava i narančasta te je kompatibilan s Androidom 4.4 ili novijim te iOS-om 8 ili novijim. Cijena uređaja je oko 200 eura.

fit-s5-bg