Novi iPhone 6 prvi put prikazan u videu

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Dosada smo uvijek imali svu silu slika nadolazećih modela iPhonea i nagađanja kako bi zapravo trebao izgledati. Sada, po prvi put, imamo i video koji prikazuje, navodno, izgled novog iPhonea 6.

Kinezi su poznati po tome da vole kopirati, ali ne baš kvalitetno i uvijek ima grešaka na bacanje. No ova kopija iPhonea 6 zaista je drugačija od svih drugih kopija. Napravili su iPhone 6 identičan glasinama koje kruže već mjesecima o 4,7-inčnom modelu koji bi, kako smo već pisali, trebao biti tanji od trenutnog modela 5S. Također trebao bi imati cijelo pozadinsko aluminijsko kućište s tipkom za zaključavanje od sada na desnoj strani.

iPhone 6 koji je prikazan na videu na prvu vas može i prevariti da je original, čak su se potrudili kopirati i novi softver, iOS 8, ali pogonjen je naravno Androidom. Kako piše u specifikacijama, ova kineska kopija nema loše karakteristike; ima četverojezgreni procesor brzine 2,4 GHz, 2 GB radne memorije te 8 GB interne memorije i Full HD ekran dijagonale 4,7 inča.

Moram priznati da izgleda odlično, ali naravno softver nikada neće raditi kao na originalnom iPhoneu. Mane su očite, trza i ima previše zastajkivanja u radu.

Edo Šanjta