Nekoliko korisnih widgeta za iOS 8

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Apple je s novom verzijom operativnog sustava iOS 8 odlučio pomaknuti granice i omogućiti korisnicima da budu kreativni te da po vlastitim željama promijene neke stvari. Žao mi je što iOS nije otvoren kao i Android te nudi samo ono što je unutar operativnog sustava, ali novosti koje je Apple dodao govore u prilog tome da će u budućnosti zasigurno biti još noviteta koje ćemo moći mijenjati na svojim iOS gadgetima.

Naime, Apple je nadodao mogućnost mijenjanja tipkovnice po vlastitoj želji te je tako u dućanu App Store odmah osvanulo nekoliko aplikacija unutar kojih se nalaze tipkovnice raznih izgleda. Osim toga centar za obavijesti je dobio mogućnost dodavanja različitih widgeta aplikacija pa smo tako dobili widgete za Dropbox, Yahoo Weather te još mnogo aplikacija. Koji su widgeti zaista dobri i treba ih isprobati pogledajte u nastavku teksta.

Battery Graph Widget ($1.99)

Odličan widget koji nudi pregled stanja vaše baterije, koliko ste ju trošili tijekom dana ili tjedna. Unutar postavki možete dodavati različite izglede grafova i njihovu boju.

appstore11-1

World Time Widget ($0.99)

Iako unutar iOS-a postoji mogućnost pregleda vremenske prognoze za gradove diljem svijeta ona nema mogućnost dodavanja u obavijesni centar. Tako da vam ova aplikacija nudi pregled vremena gradova direktno iz obavijesnog centra ukoliko se nalazite u nekoj aplikaciji i ne želite izaći iz nje, a zanima vas kakvo je vrijeme recimo u Beču.

appstore11-1

TapToShare (Besplatno)

Nalazite se unutar igre i htjeli bi s prijateljima podijelit zanimljiv status, ali ne želite napuštati igru? Ove kratice će vam zasigurno olakšati korištenje objavljivanja statusa. Direktno iz obavijesnog centra objavite status na Facebooku ili Twitteru.

appstore11-1

 

Evernote (Besplatno)

IMG_2072-169x300

Evernote, aplikacija za uređivanje teksta, dokumenata, ubacivanje obavijesti, dodala je i svoje widgete, kratice preko kojih možete doći do svojih obavijesti, bilješki, dokumenata, fotografija, kamere i tako dalje.

appstore11-1

 

Edo Šanjta