Napokon je izašao novi model Xperia Z3

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Kao što je i bilo najavljivano, Xperia Z3 identična je kopijama koje su procurile na internetu. Ponovno predivno minimalističko kućište ovog puta oblijih rubova i otporno na vodu. Osim novog modela Xperia Z3 predstavljeni su i Xperia Z3 Compact modeli.

Sony Xperia Z3 radi na četverojezgrenom procesoru Snapdragon 801 s brzinom radnog takta 2.5 GHz uz radnu memoriju od nevjerojatnih 3 GB kao što je to slučaj i kod ranijeg modela Z2. Grafička kartica Adreno 330 zaslužna je za predivne boje i grafičko sučelje. Nažalost, još uvijek nema 2K zaslon kao što je to slučaj kod LG-a G3, ali zato ima Full HD 1080p zaslon dimenzije 5,2 inča. Stražnja kamera i dalje iznosi 20 megapiksela, dok je prednja 2.2. Z3 će dolaziti u dvije varijante s internom memorijom od 16 ili 32 GB.z31

Xperia Z3 nešto je tanja od svog starijeg brata Z2, ima debljinu 1 milimetar manju, ali težina i dalje iznosi 163 grama. Okvir uređaja, napravljen od aluminija s prednjim i stražnjim staklom, pridodaje kvaliteti. Dolazi u nekoliko različitih boja: crna, bijela, srebrnozelena i bakrena.

z32

Edo Šanjta