Najbolje igre 2014. [PC]

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Ovo su igre koje su vas držale budnima tijekom 2014. godine. Članovi kolegija izone za vas su izabrali Top 10 igara u 2014.

U ovaj izbor nisu ulazila reizdanja određenih naslova, kao i HD reizdanja, tako da se ovdje neće naći Grand Theft Auto V  i  Halo: The Master Chief Collection.

Kraj godine nam je donio i jedno veliko razočaranje, ali za Assassins Creed:Unity u ovom svečarskom trenutku jednostavno nema mjesta.

 

10. Far Cry 4

Veliki svijet prepun sadržaja koji vas konstantno tjera na daljnja istraživanja. Kritičari će reći sa previše podsjeća na Far Cry 3, no nemojte se obazirati na to i svakako je zaigrajte ako do sada niste.

9. The Walking Dead: Season Two

Druga sezona ove nagrađivane Telltaleove igre donosi nova uzbuđenja i teške odluke pred naše likove. Autori su dokazali kako nisu potrebni milijuni da bi se napravila vrhunska igra.

Ako ste  ljubitelji serije i zombija ovo je obavezno štivo za vas.

 

8. Call of Duty: Advanced Warfare

Znamo, CoD svima već ide na živce, ali teško je zanemariti igru koja sa svakom svojom inkarnacijom ruši rekorde prodaje. Uostalom, u igri glumi Kevin Spacey.

7. Super Smash Bros. za Wii U

Igra koja je ove godine prodavala Nintendo Wii U. Za dobru makljažu s prijateljima uvijek ima mjesta.

6. Middle-earth: Shadow of Mordor

Ova nas je igra ugodno iznenadila. Naslovi nastali prema filmovima obično nas ostave ravnodušnima, ali tu i tamo pojavi se ovakav biser.

5. Dragon Age: Inquisition

Potaknuti lošim iskustvom s Dragon Age 2 bili smo sumljičavi prema ovom nastavku, ali BioWare ne razočarava dvaput za redom. Odličan RPG u punom “next-gen” sjaju.

4. Bayonetta 2

Seksi vještica se vratila u novom nastavku ove odlične akcijske igre. Sve je bolje, veće i blještavije od predhodnika.

3. Alien: Isolation

Ova nas je igra dobrano isprepadala ove godine. Fenomenalan naslov koji nas je zgodnim dizajnerskim rješenjima podsjetio na horor i SF filmove osamdesetih.

Ovdje možete pogledati našu recenziju ovog naslova.

2. Dark Souls 2

Dark Souls 2, fenomenalan nastavak jednog od najboljih RPG naslova uopće. Iako malo lakši od prethodnika, on nije nikako lagan jer će umiranje biti sastavnim dijelom vašeg igraćeg iskustva. Tim više će vam vaš uspjeh u igri donijeti neizmjerno zadovoljstvo.

1. South Park: The Stick of Truth

Developeri, učite iz ovog naslova kako se rade igre prema filmovima i TV serijama. Genijalan svijet South Parka je gotovo savršeno prenesen na računala i konzole. Igrajući ovu igru s lica mi nije silazio osmijeh.

Ako vas zanima naša recenzija, možete je pročitati ovdje.

 

Alberto Čendak