Motorola priprema novu zvijer s 4 GB RAM-a – Moto X 2017

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Što li to Motorola ponovno sprema? Na internetu su se pojavile prve neslužbene specifikacije novog Moto X 2017 modela koje navode da će Motorola očito pratiti trendove s dvostrukom kamerom na poleđini, ali i dizajn nije puno drugačiji od konkurencije, bar prema onome kako trenutno znamo.

Spominje se kako će imati ekran 5.5 inča Full HD rezolucije. Na uređaju bi trebao biti instaliran Android operativni sustav verzije 7.0. Kako navode izvori dolazit će u dvije verzije. Prva verzija s internom memorijom od 32 Gb i 3 GB radnom, te druga verzija sa 64 GB interne memorije i 4 GB radne memorije.

Na stražnjem dijelu uređaja imamo dvostruku kameru od 13 megapiksela s autofokusom, dvostrukom LED bljeskalicom, mogućnost snimanja u 2K rezoluciji na 30 fps-a. Prednja kamera od 5 megapiksela, ali s jednim malim detaljem drugačija od ostalih, a to je što ima LED bljeskalicu na prednjem dijelu iznad ekrana. Kapacitet baterije nažalost nije poznat, a trebala bi imati mogućnost brzog punjenja i spajanje s USB C kabelom.