Moto G5 dobiva novu boju Blue Sapphire?

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Nova verzija Motorolinog pametnog telefona Moto G5 izašla je u veljači ove godine i to u bojama Lunar Grey i Fine Gold. Kako se šuška na internetu uskoro bi Moto G5 trebao dobiti i treću boju pod nazivom Blue Sapphire koju možete vidjeti na slikama koje smo pripremili. Kao što možete vidjeti za razliku od Google Pixela koji ima prednji dio bijeli, Moto G5 će uz ovu plavu biti s prednje strane u potpunosti crn.

Još nisu poznati detalji oko toga kada bi ova boja trebala biti dostupna, ali sigurno je to da će cijena biti ista kao i kod ostale dvije boje, a i specifikacije se neće mijenjati.

Koje su specifikacije Moto G5 2017?

Ovaj uređaj dolazi s 3 i 2 GB radne memorije, ovisno o tome da li odaberete uređaj sa 16 ili 32 GB interne memorije. Pokreče ga Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 procesor od osam jezgri i brzinom radnog takta od 1.4 GHz. U sebi ima instaliran Android 7.0 Nougat. Krasi ga s prednje strane zaslon dijagonale 5 inča s Full HD rezolucijom i 441 piksel po inču. S kamerama se ne može baš pohvaliti, obična 13 megapikselna s otvorom blende od f/2.0 i snimanjem u Full HD rezoluciji na 30 fps-a, a prednja od 5 megapiksela i otvorom blende f/2.2.

Baterija mu je relativno dobrog kapaciteta na ovakav hardver od 2800 mAh. Podržava i brzo punjenje.