Meizu sprema M5S za 27. siječnja

  • od Edo Šanjta
  • 6 Mjesec prije
  • 0

Kompanija Meizu započela je sa slanjem pozivnica medijima za njihovu konferenciju 27 siječnja. Izvori tvrde kako bi se na konferenciji trebao predstaviti njihov novi uređaj naziva Meizu M5S. Prije mjesec dana na internetu su osvanule prve fotografije  pakiranja uređaja koji bi se trebao pripremiti za kinesko i globalno tržište. Priča se i o tome kako kompanija priprema za ovu godinu oko 6 novih modela.

Meizu M5S trebao bi biti prvi od njih. Naime, radi se o navodno uređaju s ekranom dijagonale 5.2 inča, procesorom s osam jezgri Cortex A53 koji bi trebao vrtjeti na radnom taktu od 1.3 GHz. Radna memorija trebala bi biti podijeljena na tri dijela ovisno koliko interne memorije budete odabrali. 2 GB radne memorije za model od 16 GB interne, 3 GB radne memorije za model od 32 GB interne te čak 4 GB radne memorije za model od 64 GB interne.

Spominju se kamere od 13 megapiksela stražnja te prednja od 5, a još se tu šuška i o bateriji koja bi trebala iznositi 2930 mAh. Dizajn već poznat u stilu Meizua. 🙂