Meizu je još tu! Priprema Pro 7 i E2 modele!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Sigurno se pitate gdje se ova kompanija izgubila? Prije godinu dana bili su vrlo aktivni na našem tržišti, čak sam i ja imao jedan od njihovih modela M2 Note, u početku su bili vrlo dobri i stabilni uređaji, ali im je hardver počeo zezati, Da li su malo sada posustali i hoće li novi uređaji koje pripremaju biti bolji? Trenutno se šuška o dva modela koje bi trebali predstaviti ove godine. Radi se o Meizu Pro 7 i E2 uređajima.

Meizu Pro 7

Pro 7 je uređaj koji će dolaziti s 5.2 inčnim Super AMOLED zaslonom Full HD rezolucije. Spominje se da bi trebao dolaziti s Android 6.0 operativnim sustavom, ali mislim da je ovo dosta stara informacija te da će ipak biti u pitanju Nougat ipak je 6.0 već pomalo star za ubacivanje u nove uređaje. Također dolazit će s korisničkim sučeljem Flyme 6 od Meizua.

Trebao bi dolaziti u dvije varijante od 4 GB radne memorije i 64 GB interne memorije te od 128 interne memorije i 6 GB radne memorije. Procesor nije poznat jedino još imamo informaciju o kameri koja bi trebala biti od 12 megapiksela s otvorom blende of f/1.8, optičkom stabilizacijom, laserskim autofokusom. Prednja kamera puno slabija od 5 megapiksela. Baterija nažalost nije poznata još

Meizu E2

Drugi model o kojem se počelo pričati prije par dana je E2. Radi se o uređaju srednjeg cjenovnog ranga kojeg bi ova kineska kompanija trebala predstaviti do sredine godine. Dizajn bi trebao imati identičak kod većine njihovih uređaja, a najsličniji je M3E modelu.

Uređaj bi trebao dolaziti s ekranom dijagonale 5.5 inča Full HD rezolucije te sa skenerom otiska prsta na prednjoj strani uređaja ispod zaslona. Radi se o tipci na dodir koja će imati funkcije slične Huawei P10 modelu i iPhone 7.

Ispod poklopca trebao bi biti MediaTek osmerojezgreni procesor s brzinom radnog takta 1.8 GHz. Ovisno od modela s koliko interne memorije bude toliko će i radne memorije imati, ali smatram da su malo pretjerali ako ovako bude. Naime, model od 16 GB interne memorije dolazit će s 2 GB radne memorie, model od 32 GB s 3 GB radne memorije te model sa 64 GB interne od 4 GB radne memorije.

Spominje se baterija od 3920 mAh, stražnja kamera od 13 megapiksela te prednja od 5 megapiksela, naravno i ovaj model bi trebao biti Dual SIM.