Mačka protiv mačke u CATS: Crash Arena Turbo Stars

  • od Ivan Tomić
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Još od prošlog tjedna, nova igra CATS je dostupna za preuzimanje. Svi oni koji su se pred registrirali imali su priliku započeti odmah te u samome početku stvoriti prednost nad ostalim igračima. Iako igra nije zahtjevna i oni koji će kasniti sa igranjem neće previše zaostajati.

O ovoj igri nisam odmah pisao jer sam ju htio malo isprobati te kao i uvijek napisati moje iskustvo koje je, mogu priznati veoma pozitivno. Iako igra od vas ne traži interakciju, sve se svodi na dobru strategiju. Igra je kao i mnoge automatizirana no glavnu riječ vodi slaganje vozila sa kojim možete biti nepobjedivi. U samome početku će se činiti teškim ali već nakon nekog vremena provedenom u borbi osvojiti ćete dovoljno materijala kako biste se unaprijedili te uvidjeli da igra iako izgleda monotono može biti i zanimljiva.

Imate 4 stvari koje su bitne u ovoj igri: 2 borbe, klađenje i nadogradnja. Što se borbi tiče imate brzu borbu te turnir. Brzu borbu koristim za dobivanje bodova te napredak na ljestvici i za isprobavanje svojeg borbenog vozila. ukoliko sam zadovoljan tek se tada upuštam u turnir, u kojem sam brzo napredovao. U brzim borbama kao nagradu dobivati ćete kutije sa dijelovima za nadogradnju koje koristite u radionici. Imate 4 mjesta za te kutije no igri tu ne dolazi kraj jer iako ste napunili sva mjesta za kutije vi i dalje imate mogućnost za unapređivanje samih kutija te tako možete pokupiti kvalitetnije dijelove. Kod pravilno podešenog vozila i pobjede u svim borbama turnira, bez čekanja sam prešao na slijedeći level, ali već na slijedećem nisam napredovao, ne uspijevam pobijediti jednog protivnika te sada moram čekati da istekne vrijeme te tek onda nastavljam. No dobro.

Što se nadogradnje tiče tu su 4 kategorije dijelova: tijelo, oružje, kotači te dodaci. Na svakom tijelu ne možete dodavati bezbroj oružja i dozvoljena je samo određena jačina (primijetiti ćete maksimalnu energiju vozila). Tu je veoma bitno skupljanje i otvaranje kutija za nadogradnju jer bez toga ćete stajati na mjestu. Klađenje ćete i sami shvatiti, ulažete dijelove u igrača koji bi po vama mogao pobijediti.

Igra je vrlo zanimljiva no to sam i očekivao sudeći da ZeptoLab stoji iza nje. ZeptoLab smo upoznali u velikom serijalu igre Cut The Rope i King of Thieves koje su jednako zanimljive i grafikom i načinom igranja. Igra ne mora biti komplicirana da biste se zabavili što se u ovoj definitivno osjeti. Veselim se budućim novitetima a do onda…… Battle Arena me čeka 😉

CATS: Crash Arena Turbo Stars
CATS: Crash Arena Turbo Stars
Developer: ZeptoLab
Price: Free+