LG G6 – na još više fotografija (navodnih)

  • od Nino Krstačić
  • 5 Mjesec prije
  • 0

Jučer smo se dotaknuli fotografije stražnje strane nadolazećeg LG G6 pametnog telefona a već danas imamo koju informaciju više. Odnosno da budemo precizniji radi se o nekoliko navoda koji su svakako nadopunjeni i s nekoliko fotografije (koja ipak još uvijek treba uzeti s dozom rezerve). Tako se ovoga puta LG G6 dolazi u više metalnom kućištu no i dalje se ovdje nalazi dual-kamera ispod koje se odmah smjestio i skener otiska prsta.

Osim poznate dimenzije ekrana od 5,7“ te rezolucije pri 1440x2880px, prema posljednjim navodima LG G6 dolaziti će i s IP68 certifikatom. Isti mu pak garantira otpornost na udarce, prašinu te uranjanje u vodu. Adreno 530 trebao bi voditi glavnu riječ kada je u pitanju grafički segment nadolazeće perjanice iz LG-a uz naravno za sada neimenovani četvro-jezgreni procesor te Snapdragon 821 chipset. Kažimo i to kako će LG G6 dolaziti i s USB Type-C utorom za sinkronizaciju i punjenje.

U nastavku vam donosimo i nekoliko fotografije koje još uvijek ipak treba uzeti s dozom rezerve ali bez obzira na sve ipak daju nam dojam onoga što LG i zaista planira predstaviti u pogledu LG G6 pametnog telefona za 2017, godinu.