LG G3 eksplodirao prilikom punjenja

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Stiže još jedna vijest u vezi telefona koji se zapale prilikom punjenja. Iako je u prošlosti već bilo sličnih događaja ovoga je puta na tapeti LG G3. Uređaj se tijekom noći, ponovo prilikom punjenja, a vjerojatno zbog pregrijavanja, zapalio te napravio rupu na madracu. Kao što vidite na slikama ispod moglo je doći i do ozbiljnije štete.

Cijeli događaj ispričao je brat vlasnice koji se nakon eksplozije telefona ulaskom u sobu našao u dimu. Madrac je gorio pa su ga odlučili baciti kroz prozor jer nisu posjedovali aparat za gašenje požara. Ipak, smatram da krivica nije u potpunosti  proizvođačeva. Naime, vlasnici su priznali da se uređaj punio na krevetu umjesto na stolu. Da bi se opravdali naveli su da se nije punio ispod jastuka ili ispod deke. Znate i sami da je preporučljivo čak i da se s uređaja koji se puni skine stražnji poklopac kako bi se spriječilo pregrijavanje, no ovi vlasnici ništa od toga nisu poštovali.

hnzWwa5

Ne vidim neki prevelik razlog za brigu kod vlasnika postojećih uređaja, jer ako postupate po pravilima neće vam se dogoditi ama baš ništa nepredviđeno.

Izvor: Reddit

Ivan Tomić