Kuda ovaj svijet ide?! Mobitel s 4 kamere!

  • od Edo Šanjta
  • 1 Month prije
  • 0

Da su mobiteli s dvostrukim kamerama popularni svi već znaju. Sve poznate kompanije prate ovaj trend i u svoje modele uređaja ubacuju dvostruke kamere koje zaista i imaju nekakvog smisla i rade odličan posao. No, ima i onih kojima to nije dovoljno. Kineska kompanija koja radi mobitele naziva Gionee priprema mobitel koji bi trebao imati čak 4 kamere.

Radi se o modelu Gionee S10 čiji su renderi objavljeni na internetu prije nekoliko dana. Ovaj model trebao bi dolaziti s dvostrukom selfi kamerom od 20 i od 8 megapiksela te sa stražnjima, također dvostrukima od 16 i 8 megapiksela. Je li ovo pretjerivanje, zar je potrebna dvostruka i selfi kamera?

Što se tiče onoga ispod poklopca, ovaj model bi trebao dolaziti s osmerojezgrenim MediaTek procesorom koji bi trebao vrtiti na brzini radnog takta 2.5 GHz. Interna memorija bi trebala iznositi 64 GB, a radna od čak 6 GB. Prednji dio uređaja kako se priča krasit če 5.5 inčni zaslon Full HD rezolucije, a baterija na ovome modelu bi trebala biti od 3450 mAh.