Kratka recenzija: Retry

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Moram priznati da sam bio skeptičan u vezi ove igre. Nisam neki ljubitelj retro-izgleda igri, ali zbog “viška” vremena, ipak sam se okušao u igri, koja dolazi od poznatog izdavača Rovia, iako su, kako sami kažu, ovu igru napravili dečki koji sjede do tvoraca Angry Birdsa.

Igra s Chiptune glazbom odmah daje retro-ugođaj, grafika je vrlo jednostavna: svega u par boja i kockasta, ali svejedno simpatična.
Glavnim likom, malim avionom koji polijeće sa staze upravljate dodirom zaslona. U početku ćete se vrtiti u krug radeći lukove sami oko sebe dok ne shvatite kako radi upravljanje – i na samom početku shvatit ćete da će igra biti zabavna, na trenutke napeta i smiješna.
Znači, dodirom zaslona pokrećete avion, letite iznad i ispod prepreka, slijećete na piste koje se nalaze diljem puta, sudarate te, kao i sto sam naziv kaže, krećete ponovno (ReTRY). Budući da na samome početku, u prvih nekoliko levela, nije teško prijeći stazu odjednom, staza kasnije postaje sve zahtjevnija, pa vam se nude i novčići kojima ćete otključavati daljnje piste da ne biste u slučaju sudara kretali od samog početka. Zrakom se nude i matice s kojima čete unaprijediti avion. Sve u svemu – vrlo zabavno.

Moja ocjena: 5.

Preuzmite na:

play

Ivan Tomić