Kako prikupiti preko 1000 lajkova na Facebooku u jednom danu?

  • od Edo Šanjta
  • 8 Mjesec prije
  • 0
Puno puta ste naletili na razne servise i web stranice koje nude razmjenu lajkova i prikupljanje istih. Je li to sve zaista dobro i kvalitetno za vaš FB page? Osobno smatram da nije. Istina je da u vrlo kratko vrijeme od samo jednog do dva dana možete doći do preko 1000 obožavatelja na Facebooku, ali jesu li oni uistinu kvalitetna publika? Jedina stranica koju smo mi pronašli i isprobali, a da ima anti bot sustav i ne dozvoljava korisniku da u roku sekunde napusti vaš page je addmefast.

Addmefast je stranica u kojoj lajkanjem i dijeljenjem drugih stranica prikupljate coine s kojima unovčite onoliko lajkova koliko želite da dođe na vašu stranicu. Prednost addmefast osim antibot sistema jest ta što vi sami određujete iz koje zemlje će publika dolazit, tako da na vašoj stranici neće biti ludih indijaca, kineza koji ne razumiju naš jezik.

Ukoliko želite ovakvim putem doći do nekog broja lajkova toplo preporučamo upravo ovu stranicu, ali uvijek je bolje strpiti se, dijeliti dobar sadržaj i privuči ljude koji će vas zaista lajkati ukoliko im se sviđa ono čime se bavite.
Pogledaj addmefast na ovom linku.