Izašao je HTC One M8 Windows Phone

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Kao što je bilo i najavljivano proteklih mjesec dana, HTC je napokon predstavio novog brata blizanca HTC-a One M8. Novi HTC One M8 bit će identičan Androidovoj verziji s tim što će ovoga puta biti pokretan operativnim sustavom Windows Phone i njegov je puni naziv HTC One M8 for Windows.

HTC One M8 for Windows u početku će biti dostupan samo na američkom tržištu kod operatera Verison, a do kraja godine, tj. početkom sljedeće očekuje se i u Europi. Možda već znate specifikacije Androidove verzije, no ponovimo. Dakle, HTC One M8 for Windows ima predivan ekran Full HD rezolucije veličine 5 inča s četverojezgrenim procesorom Snapdragon 801 od brzine takta 2.3 GHz te 2 GB radne memorije i 16 ili 32 interne memorije, ovisno o modelu. Ima već prepoznatljive prednje zvučnike BoomSound, koji stvaraju odličan doživljaj prilikom gledanja filmova ili slušanja glazbe.

gsmarena_001 (2)

Iako Androidova i Windows verzija imaju identične karakteristike, moje je mišljenje da će Windows verzija Onea puno brže i kvalitetnije raditi, bez nekakvih zastajkivanja i grešaka. Android je inače poznat po tome da zna zezat, zar ne?

Edo Šanjta