Isprobali smo novu nano tekućinu koja u potpunosti zamjenjuje kaljeno staklo!

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Ovo sam vam morao napisati! Upravo sam na svoj mobitel stavio novu tekućinu nanofixit koja prekrije cijelo staklo i štiti ga od ogrebotina, vode, udaraca i slično. Moram ovo podijeliti s vama jer je savršeno i od koristi. Naime, za stavljanje ove nanotekućine potrebna su tri koraka. U pakiranju dobijete tri vrećice i potrebno ih je upotrijebiti po redu.

U prvoj vrećici imate alkoholno natopljenu krpicu uz pomoć koje je potrebno očistiti cijelo staklo uređaja, a zatim otvorite drugu vrećicu u kojoj se nalazi nanofixit tekućina te lagano prekrivate cijeli zaslon s njom, dosta je gusta. Nakon toga otvorite treću vrećicu i s krpicom polirate zaslon. Učinak se odmah vidio, čim sam prešao krpicom preko zaslona kao da sam promijenio ekran. Nakon toga možete postupak ponoviti još jednom, ali samo postupak 2 i 3. Debljina ove tekućine je 0.0004 mm iznad stakla.

Ovo izgleda nadrealno, ali preporučio bih svakome, za sad mi se pokazalo kao vrlo dobro, nema više zaštitnih stakala, folija i gluposti.Otpornije je na packe od prstiju, otpornije je na udarce, prašinu, vodu, grebanje. Ova tekućina na uređaju traje od godine do godine i pol nakon čega je potrebno ponovno staviti. Cijena jednog pakiranja će kod nas biti od 50 kuna, još nije na našem tržištu, ali uskoro dolazi ili možete kupiti putem interneta. U nastavku ću staviti dva videa, drugi je slabije kvalitete jer je sniman lošijim uređajem. I još ću postaviti video s interneta da vidite testove izdržljivosti.

Moj Huawei P9 Lite s novom nano tekućinom (P9 Lite nema gorilla glass)

Bez tekućine – Evolveo StrongPhone G4 (Gorilla Glass 3)

Test s interneta