Isprobajte odličnu aplikaciju za novosti i savjete: Drippler

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Ovisni o novostima o pametnim telefonima?
Ova personalizirana aplikacija nudi vam članke s poznatih portala vezane samo za vaš model pametnog telefona i operativnog sustava. Prilikom prvog pokretanja aplikacija skenira uređaj koji posjedujete te na temelju prikupljenih informacija, koje vam prikaže na zaslonu, prikazuje vijesti samo o njemu. Na taj vas način neće zamarati novostima koje vam nisu potrebne.

Informacije koje mi stižu vrlo su zanimljive. Nude se novosti o nadolazećim modelima uređaja koje posjedujete, recimo za nadolazeće Ascend modele, i pružaju se vrlo korisne informacije o operativnom sistemu, učeći vas pritom o mogućnostima i karakteristikama za koje većina korisnika nikad nije znala da postoje. Osim tih vijesti nude se noviteti u aplikacijama koje bi vam mogle poslužiti, na primjer uljepšati ili ubrzati vaš uređaj. Ovo je definitivno jedna od boljih aplikacija za novosti, savjete i poboljšanje karakteristika vlastitog uređaja koju sam dosad našao u Googleovoj trgovini. Preporučam svima koji žele biti u tijeku događaja, ali ne i konstantno zatrpani nebitnim informacijama.

Aplikacija koju je Google proglasio najboljom aplikacijom za 2013. godinu podržana je na Android i iOS uređajima. Moju ocjenu 5 zaslužit će kada se prošire na Windows uređaje.

http://drippler.com/

Ivan Tomić