Instalirajte iOS 7 na starim iPhone modelima

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Zbog dolaska novijih iOS-a 7 i 8 Apple je zanemario starije verzije iPhonea kao što su 2G, 3 i 3Gs, te su ti modeli ostali na starijim verzijama operativnog sustava. Već smo ranije pisali o tome kako na starije modele instalirati novi iOS 6, a ovoga vam puta javljamo da je stigla verzija iOS-a 7 za starije modele, i to zahvaljujući skupini programera iz Whited00ra.

iPhone2GNotificationBar

Naravno, odmah u startu morate znati kako ova verzija iOS-a nije originalna verzija iz Applea te je bazirana na staroj verziji iOS-a 3.x. Kompatibilan je s prvim modelom iPhonea, drugom i trećom generacijom, a ujedno i prvom te drugom generacijom iPoda.

Whited00r u potpunoti sadrži mogućnosti iOS-a 7 – opcije kao što su multitasking, kontrolni centar, obavijesti na zaključanom zaslonu, Siri, novu aplikaciju i izgled za kameru s mogućnošću snimanja videozapisa. Naravno, aplikacija Siri radi na posebnom serveru, a ne na originalnom Appleovom.

CydiaAppTimeMachine

Dostupne su trgovine App Store, Cydia i posebna AppTimeMachine, koja nudi isključivo aplikacije napravljene za verzije do iOS-a 3.x, tako da nema potrebe surfati App Storeom i danima tražiti određene aplikacije za 3.x, kojih gotovo pa više i nema.

Whited00r možete instalirati putem Windowsovih računala ili Maca. Što se tiče uređaja zaključanih na određene mreže, tu imate i posebnu verziju operativnog sustava koja vaš uređaj otključava na sve mreže.

Ako želite novi iOS 7, brzo upalite svoje računalo i odmah ga instalirajte na svoj stari iPhoneov model. Naravno, sve što budete instalirali radite na vlastitu odgovornost.

Posjeti Whited00r stranicu!

MultitaskingiOS7

Edo Šanjta