Inačica igre World of Warcraft na pametnim telefonima

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Nije World of Warcraft, ali je zato Order & Chaos Online. Fantastična MMORPG video igra za pametne telefone dostupna na iOS, Android i Windows Phone uređajima. Izašla je još 2011. godine kada se prvi put pojavila na iOS uređajima da bi zatim 2012. stigla na Android i 2013. na Windows Phone. Igra je identična PC igri World of Warcraft koju je kreirala kompanija Gameloft. Potpuno je besplatna, a da biste ju instalirali potrebno vam je izdvojiti 1,7 GB memorije na svojem uređaju.

Order & Chaos ima identičan princip i tematiku kao i navedeni WoW. Imate svog herojčića kojeg je potrebno “izlevelati” do 70-og levela i nakon toga slijede borbe u arenama, grupni pohodi, napadi na posebna čudovišta koja nakon što ih ubijete nude snažnu opremu za vaše heroje, i mnogo više.

Od rasa koje možete odabrati u igri tu su Human, Elf, Orc, Undead i Mendel te klase Warrior, Mage, Monk i Ranger. Svijet je podijeljen na devet kontinenata kojima prolazite tijekom igre, a na svakom vas dočekuju nova iznenađenja. Igra je vrlo zabavna i zarazna, a grafika daje dodatan užitak za vrijeme igranja jer nije nimalo lošija nego na PC-u, i ako imate nove pametne telefone većih ekrana, od 5 inča ili više, igranje će vam biti još veći gušt. 🙂

U nastavku možete pogledati video i slike igre, a preuzeti ju možete putem navedenih linkova:

 

Preuzmi igru

appstore11-1

 

play

 

Edo Šanjta