I dalje su dostupne dosadne igre: Brain rush

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Još jedna kratka igra pojavila se u Googlovoj trgovini. Igra imenom Brain Rush jedna je od onih koja će nekima biti zarazna, dok će ju drugi isprobati i jednostavno izbrisati. Iako mi ime brain nema nekog smisla, rush definitivno ima.
Igra je vrlo jednostavna. Na dnu ekrana imate kocku u koju morate smjestiti padajući kružić i to točno u određenom trenutku, dok kocke morate propuštati. radnju ćete izvršiti pritiskom bilo kojeg mjesta na ekranu. Zvuči lagano, ali nije. Nakon svakog padajućeg objekta igra se ubrzava te postaje teža. Vjerujem da su dvije slike igre na dnu dovoljne da shvatite o čemu je riječ. Cilj je jedan i jedini: prestići osobni rekord, jer ne postoji povezivanje s prijateljima ili dijeljenje rezultata na socijalnim mrežama.
Za mene ova igra ne nudi zanimljiv sadržaj, ni igrivost, grafiku ili glazbu. Jedna od onih poput beskonačnih serijala Flappy Birdsa. Dosadno.

ApPnOxIoUs ima još sličnih aplikacija s istom tematikom i jednako tako nisu doživjele neku veću popularnost, vjerojatno zbog gore navedenih razloga.
Bez obzira na sve, i ja sam pridonio s +1 koji je instalirao igru, ali ću se definitivno odazvati na dijeljenje ocjene: 2.

Preuzmite na:

play

Ivan Tomić