Huawei priprema Nova 2 s dvostrukom kamerom i 4 GB RAM-a!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Iznenada je na internetu ovih dana osvanuo render novog modela Nova 2 uređaja iz kompanije Huawei. Nova model i Nova Plus do sad se baš i nisu pokazali toliko popularnima, ali očito Huawei ima nade da bi ova serija njihovih uređaja mogla zaživjeti malo i više. 😀

Kako se šuška po internetu i onako kako izvori govore. Novi model Nova 2 trebao bi imati ekran dijagonale 5.2 inča Full HD rezolucije s gustoćom od 424 piksela po inču. Radi se o uređaju koji bi trebao dolaziti s Android operativnim sustavom 7.1.1. te korisničkim sučeljem EMUI 5.0.

Kao i većina Huawei uređaja tako bi i ovaj trebao dolaziti u dvije varijante s mogućnošću ubacivanja dvije SIM kartice ili s jednom. Još nije poznato koliki kapacitet baterije bi trebao biti na ovome modelu niti koja vrsta procesora, samo znamo da će se raditi o osmerojezgrenom procesoru.

Huawei Nova 2 trebao bi dolaziti s 3 GB radne memorije i 32 GB interne i s 4 GB radne memorije te 64 GB interne. Također tu se spominje prelazak na dvostruku kameru od 13 megapiksela dok je do sada na Nova modelu bila jedna kamera. Tu je još i mogućnost snimanja u 4K rezoluciji. Prednja kamera bi trebala biti od 8 megapiksela.