Honor Bee 2, povoljan Huawei smartfon za 100 dolara!

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Kompanija Huawei predstavila je novi pametni telefon s cijenom od oko 115 dolara čija će prodaja započeti u Indiji. Radi se o modelu njihovog podbrenda Honor Bee 2.

Uređaj s ekranom dijagonale 4.5 inča s dosta slabom rezolucijom od 480 x 854 piksela. Uređaj dolazi s funkcijama SmartKey i Rainbow. Radi se o funkciji Rainbow koja ima svu paletu boja i prikazivat će na stražnjem dijelu uređaja unutar prstena kamere boje aplikacija od kojih dobijete notifikacije, propuštene pozive, poruke i slično. Što se tiče smartkey tipke, ona je već viđena na nekim Huawei modelima i služi kako bi se njome otvarala određena aplikacija na brz i jednostavan način.

Ovaj uređaj dolazi sa četverojezgrenim procesorom na brzini radnog takta 1.3 GHz s radnom memorijom od 1 GB i internom od 8 s mogućnošću proširenja s microSD karticom do 32 GB. Bee 2 ima utor za dvije sim kartice i bateriju od 2100 mAh.

Najveća mana kod ovog modela mislim da bi mogla biti Android operativni sustav 5.1 koji se navodi da je instaliran na uređaju s EMUI 3.1 verzijom korisničkog sučelja. Što se tiče kamere, stražnju ima od 5 megapiksela, a prednju od 2.