Google Play vraća novac za kupljene aplikacije do 2 sata

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Svi oni koji kupuju aplikacije preko trgovine Google Play znaju da je moguć povrat novca. Iako sam oduvijek za opciju isprobavanja prije kupovine, neke aplikacije nemaju mogućnost demo-verzije, a dati novac za nešto što vam se neće dopasti je, naravno, besmisleno. Iako postoji opcija povrata, 15 minuta isprobavanja je nedovoljno. Taman dok upalite aplikaciju ili igru, dok uđete u štos, 15 minuta odavno je prošlo, a novac možete zaboraviti.

Portal Android Police malo se upustio u testiranje te su uvidjeli mogućnost povećanja vremena povrata novca – iako na samim uvjetima trgovine Play i dalje stoji 15 minuta za povrat. Prema njihovim testiranjima, povrat novaca moguć je sve do dva sata, što se vidi po fotografijama gdje je sve do tada gumb za povrat bio vidljiv.  Nakon ta 2 sata jedino što ste mogli je deinstalirati igru/aplikaciju.

Iako nisam jedan od onih koji pretjerano troše novac na aplikacije, ova opcija definitivno mi je jako zanimljiva. Ovom politikom možda privuku i škrtije potrošače.

Ivan Tomić