Galaxy S8 problemi s tipkom za Bixby i resetiranjem uređaja

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Samsung je prije nekoliko tjedana izbacio svoj novi flagship Galaxy S8 koji je tabu tema ovih dana na svim društvenim mrežama i internet portalima. Mislilo se kako će sve biti u redu s novim uređajem, ali problemi su nastali odmah u startu nakon što su prodani prvi primjerci.

Prvi problemi za Samsung krenuli su s crvenkastim ekranom za koji su se žalili korisnici diljem svijeta. Isto tako pričalo se kako je Samsung u svoj novi uređaj ugradio bateriju koja je bila identična na Note 7 modelu, ali oko toga još nije bilo zamjerki. Samsung se javio javnosti vezano za ekran i to popravio softverskim ažuriranjem. No, tu se javlja novi problem nakon nadogradnje. Mnogim korisnicima se nakon zadnjeg ažuriranja uređaj počeo neprestano resetirati i gasiti sam od sebe i to nekoliko puta u danu. U čemu je zapravo problem i kako je moguće da tako velika kompanija za svoj flagship uređaj ima toliko problema, ali nisu prvi put, već se desio veliki problem s Note 7 uređajem.

Tu ne staju problemi za Samsung, ima još jedan problem u koji sam se i sam uvjerio koristeći nakratko S8. Radi se o tipki s lijeve strane uređaja koja kada ju pritisnete otvara novi Samsungov asistent sustav nazvan Bixby. Naime pritiskom na tu tipku u većini slučajeva se ništa ne događa već je potrebno pritisnuti i po 3, 4 puta da bi uređaj prepoznao i otvorio Bixby asistenta. Je li tu svemu kraj i hoće li još što biti problem za S8? Da li vi imate kakvih problema ako ste već postali vlasnik S8?