Facebook uvodi novosti: Kopiramo Snapchat, Prismu, Instagram…

  • od Ivan Tomić
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Od jučer je Facebook krenuo sa novim nadogradnjama aplikacije a u tijeku ovog tjedna nadogradnju će postupno dobivati korisnici Android i iOS operativnih sistema.

Novost će biti vidljiva u korištenju kamere: u gornjem lijevom kutu klikom na ikonu kamere ili swajpanjem naslovnice udesno moći ćete isprobati nove efekte kamere. Osim efekata koji su sa nama u Prismi, maski koje smo vidjeli već u Snapchatu rade i na partnerstvu sa poznatim brandovima kako bi dodali nove maske popularnih filmova poput:  Alien: Covenant, Despicable Me 3, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Power Rangers, Smurfs: The Lost Village i Wonder Woman.

Nadalje, dodati će Facebook priče, kako i sami kažu kopirati će Instagram jer su shvatili da je vrlo zanimljivo dodavati slike te video isječke koji nestaju nakon određenog vremena. Mislim da dalje ne trebate pojašnjenja vezana uz upotrebu. Isto tako dodaju direktno dijeljenje koje ste ….već i sami pogađate, već vidjeli i koristili unutar mnogih aplikacija.

Iako je ovo sve novost za Facebook, žalosno je što se hvale sa novostima koje su tako očito kopirane od drugih developera. Žalosno.

Izvor: Facebook