Facebook Messenger dobiva mogućnost reagiranja u porukama!

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Kako nam ne bi bilo dosadno Facebook je odlučio još malo uljepšati i razveseliti korisnike Messenger aplikacije na mobilnim uređajima. Osim što smo do sada mogli slati razne naljepnice i emotikone tako ćemo od sada moći na svaku poruku koju dobijemo od prijatelja ili u grupi prijatelja odgovoriti s reakcijama koje su do sada bile poznate samo kada nekome lajkate statuse.

Reakcije će se moći koristiti za svaku poruku i bit će prikazana malena ikonica u desnom kutu poruke kako je vaš prijatelj i s kojom reakcijom reagirao na tu poruku. Isto tako bit će dostupno i u grupnim razgovorima, plus još što će pisati imena onih koji su reagirali na poruku.

Kad govorimo o tome kad će netko reagirati, govorimo o smajlićima, slikama poput srca, smijeha, ljutitog smajlića i slično. Svaki od njih će imati i svoju animaciju kada se klikne na njega. Moći čete reagirati ne samo na tekstualne poruke već i na fotografije, glazbu, GIFove, naljepnice i čak u SMS porukama ako ste odabrali Messenger kao glavnu aplikaciju za SMS poruke.

Ove opcije bit će dostupne kroz par dana u cijelome svijetu. Jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili, a vi? 🙂

Preuzmi Messenger za Android

Preuzmi Messenger za iOS

Facebook Messenger

Naša ocjena za ovu aplikaciju je!!
9.2