@evleaks prestaje s radom

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Nije poznat točan razlog, ali vlasnik @evleaksa Evan Blass, bivši novinar portala Engadget, izjavio je da Twitter račun i web-stranica @evleaks prestaju s radom.

Tko zna, možda su im proizvođači raznih gadgeta došli na naplatu. Dugo su oni bili glavni izvor specifikacija i fotografija nadolazećih pametnih telefona, tableta, satova, a ono najčudnije – u 99% slučajeva sva prijevremena curenja informacija pokazala su se točnima; možda se nekome to jednostavno nije više sviđalo.

Točnije, Evleaks je započeo s radom prije dvije godine i većinom objavljivao informacije kompanija kao što su HTC, Nokia, Samsung, Motorola i LG te još podosta kompanija koje su našle svoj kutak kod njih. No došao je taj dan kada Twitter račun @evleaks-a s preko 180 000 pratitelja te web-stranica koja je imala odličan profit od reklamiranja odlaze u povijest. Kao što smo već rekli, razlog gašenja još nije poznat.

[novo 5.8. 13:00]

Twitter i web-stranica ukinuti su, no osnovan je fond za liječenje – upravo onog čovjeka čije smo vijesti čitali posljednje dvije godine. Naime, Evanu Blassu još je prije deset godina dijagnosticirana multipla skleroza, no sada su troškovi liječenja postali preveliki. Fond je, dakle, osnovan s ciljem da se pomogne Blassu kako bi se – zdrav – čim prije vratio u tech-svijet.

 Edo Šanjta